Noční blues

Noční blues

Anotace: přeberte si to... a nebo si to přijeďte přebrat sem, pochopíte

Červený oblek ošklivého chlápka
černé klobouky
a kolty bez pozlátka
prázdný bar
a vytřískaná okna -
- noční blues...

Město je studené
pro bosé nohy
slzy mrznou a cinkají na dláždění
nikdo nedocení
nabídku k sňatku
možná snad pozlacenou
oprátku...
Noční blues.

Ulice je zasněná
netuší o příchozích
ječivá ozvěna
vypráví příběhy
o bozích
potácivý krok
má jeden z nich...
Noční blues.

Prázdný bar
a kolty bez pozlátka
a pleška ošklivého chlápka...
Můj klavír a
noční blues.
Autor Bůchví..., 22.02.2009
Přečteno 279x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Noc17, Kubino 2, Radek.oslov.Šafárik, Jiparo, Alasea, Anewue, Markéta G., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

téééda:-)
tim, myslim, jakože bomba

27.02.2009 07:35:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí