-Svoboda pokořena-

-Svoboda pokořena-

Anotace: !

Slušivě učesané vrby
postávají u řeky
čekají jen...
na předem dané záplavy

Vlasatý zoufalec
sedící s puškou v klíně
skládá hudbu...
z výstřelů a nářeků

Děti krmeny
režimem z prázdných talířů
vrženy ze skály...
supům věčně nenažraným

Spánek utopijců
probuzen je páteřemi
praskajícími pod botami
potomků Jidášových

Noviny nám vyhlašují
reformy ve sférách žaludečních
-Svoboda je pokořena!-
a jede se dál.....

Uplaceni smrtí
bez hrobu pohozeni
znovuzrození...
chodí je oplakávat
Autor Human Shadow, 23.02.2009
Přečteno 256x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., Vlk v rouše, PoeziGirl, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, bastien
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenkové.

27.02.2009 23:25:00 | NikitaNikaT.

Poslední verše jsou krásný

24.02.2009 20:16:00 | PoeziGirl

Děti krmeny režimem ...jak trefné

23.02.2009 21:03:00 | bastien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí