POŘÁD S TEBOU

POŘÁD S TEBOU

Anotace: Dvacet jedna let stará básnička

Chtěl bych se stát světlem svíčky
a večer tě objímat celičkou
být tvým stínem nad víčky
tvou krátkou modrou písničkou.

Spadnout ti do vlasů
jak vločka lednová
rozpustit se a stékat ti po tváři

Stát se jedním tvým úsměvem
prosmála bys celý můj život
Stát se jednou vzpomínkou
bydlet v tvojí hlavě
pořád s tebou

(1988)
Autor Ondřej Zlámal, 24.02.2009
Přečteno 345x
Tipy 9
Poslední tipující: ewon, prostěholka, kikis, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí