O harmonii štěstí

O harmonii štěstí

Anotace: :)

Brána je vstupem do jiných rovin
stává se často, že nejde otevřít
odstranit vše, co zarůstá křovím
to je ten smysl proč máme žít.

Nalézt a hledat ta cesta je správná
chce to jen vědět a hledat svůj cíl
budoucnost mění myšlenka z prázdna
o svoje štěstí měl by ses bít.

Jenže to všechno štěstí ti dává
tiše tě navádí na spravný směr
z nešťastných lidí vztek vyorává
lásku ti vsévá do čaker.

Štěstí je láska, radost a osvícení
hřejivá myšlenka v chladnosti dne
chce ji jen polapit neničit klením
hýčkat ji, krmit a ponechat vně.
Autor Ďábel sám, 24.02.2009
Přečteno 432x
Tipy 4
Poslední tipující: lovelienka, Stepbystep, Petbab, gentoo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí