Konec

Konec

Padá sníh,
dopadá na stromy.
Padá sníh,
dopadána domy.

Zima je tady,
krutě se směje.
Chceš-li jít tudy,
najdeš jen závěje.

Závěje ze sněhu,
mevíš si rady.
Máš-li jít po břehu,
či zůstat tady.

Po břehu řeky,
kde tekla voda.
Slyšíš jen nářky
českého národa.

Padá sníh,
dopadá na stromy.
Padá sníh,
dopadá na domy.

Proč národ naříká?
Čí je to vina?
Zabily Petříka,
nebyl to hrdina.

Byl to jen chlapec,
co včera se narosil.
Však jeho otec,
ho oknem prohodil.

Proč?On se snad zbláznil?
Proč zabil miminko?
On ne,to svět se zbláznil,
že ano maminko.

Padá sníh,
dopadá na stromy.
Padá sníh,
dopadá na domy.

Co z toho plyne?
Že svět je na konci.
Každý tu zhyne,
i bez smrti pomoci.

Padá sníh,
dopadá na stromy.
Padá sníh,
dopadá na domy.
Autor Evžen Evžének, 24.02.2009
Přečteno 362x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Estel Erunáme
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasny...

27.02.2009 18:15:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí