...bez názvu...

...bez názvu...

A pod vodou co se stalo?
Vše kolem nás potemělo.
Chceme radost,štěstí,lásku,
zatím boříme se do oblázků.
My na povrch chcem vyplavat
a lásku si stále vyznávat.
Možná to nechce on,ale pouze já,
jsem prostě jen holka,co je bláhová.
Co když se jeho city ochladí
a mě pak jak mokrý hadr odhodí?
Ne,to si jen nalhávám,
snad mě má rád...někdy však váhám.
Ne,nemysli na to,jsi optimista.
I když někdy se chovám jak pesimista.
Ta tma je tady jak černá noc,
nemůžem volat ani o pomoc.
Dusím se tou vodou dusím,
zachránit nám život musím.
Autor Evžen Evžének, 24.02.2009
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezke

27.02.2009 09:36:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí