jedovatá láska

jedovatá láska

Anotace: drobný příspěvek k problematice života první na literu!

Život je spis,
život je stránka,
život jak kanabis,
jedovatá láska.

Nejdřív tě opojí,
píše první řádky,
potom tě pobaví,
schytáš první ranky.

Potom tě ubíjí,
s každým řádkem splátky,
potom tě zabije,
jsi na konci stránky.
Autor MSH, 25.02.2009
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: Kalevala, Paulín, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám ST.
Je to tak jak jsi napsala.
Mě už jenom ubíjí.

25.02.2009 21:06:00 | Paulín

Jednoduše řečeno - něco na tom je.

25.02.2009 18:39:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí