Záchrana

Záchrana

Anotace: poslední z posledních

Prosím, prosím zachraň mě,
vím, že ty to jediná dokážeš,
prosím, vezmi mysl do dlaní,
a nech mě unášet se s tebou,
do úžasných dálek mých vzpomínek,
prosím, snaž se mě zachránit,
vím, že ty to jediná dokážeš,
Ty, skleničko z křišťálu,
až po okraj naplněná smíchem lokálu,
prosím, prosím zachraň mě…
Autor Láďa, 25.02.2009
Přečteno 261x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, lucajda89, Lilly Lightová, Emma Kulíková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tipová...

27.02.2009 12:49:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí