Janči!

Janči!

Anotace: Janči!

Janči, skákej, prostě bav se!
Jak se ti teď, jen chce.
Život je moc krásný,
než abys byl smutný.

Život není tak vážný,
jak každý praví.
Život je pestrý
a tak užívej si!

Skákej, hop hop hop.
Smutku řekni stop!
Všem co pláčí,
vraž do ruky káči.

Hnedka si budou hrát.
Nahlas se budou smát.
A vo, vo tom to je.
Život si užívat. Ou jé.

Život je krásné místo,
si tu má nevěsto?
Jestli ano,
řekni mi své „ano“.

Budu ti za něj vděčný,
nebudu nikdy skleslý.
To si svět nezaslouží.
Ten nejen lidi baví.

Ten lidi k smíchu nutí.
A tak to je správné.
Život, ten neprudí.
To jsou fakty dané.

Život a svět jsou tu proto,
aby lidi sbližoval.
Ne, aby sužoval.
Ale aby sis ukrojil své sousto.

Já se podle toho řídím,
proto tu tak jančím.
Svět moc barevně vidím
a snad se nikdy neopravím.

Život je úžasný.
Tak čistý.
Prostě boží.
Autor James Tony, 25.02.2009
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jenže já jančím a pak přijdou starosti srazí mě na kolena, držku mi vymáchá v blátě a já se slzami v očích začnu si zoufat...

26.02.2009 17:04:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí