Bezstarostná květina

Bezstarostná květina

Anotace: (19.2.2009)

Nosí kalhoty do zvonu,
ve vlasech má rozkvetlé kvítí,
v lásce a míru vidí měnu,
v očích jí slunce svítí.

K životu stačí jí batoh a sen,
s bratry a sestrami životem sviští,
chrání jí koruna, též statný kmen,
v jezeře se její odraz blyští.

Bůh ji miluje a ona věří,
že hlásat lásku je jejím posláním,
není člověka, komu jí nesvěří,
je mojí hrdinkou, proto ji chráním.

Objíždí Státy a pomalu stárne,
o nic jí nejde, neb nikam nespěchá,
s LSD na papír básničky čmáře,
bez ní si svět temno ponechá.
Autor démon zatracení, 25.02.2009
Přečteno 287x
Tipy 10
Poslední tipující: Lady Carmila, Veronikass, Markéta Hl., Romana Šamanka Ladyloba, lucajda89, kikis, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

šťastná to dívka..

...šťastný její ochránce:-)

09.03.2009 16:52:00 | Lady Carmila

líbí se mi to ...

jen bych nechtěla psát
po párcích od LSD
a už vůbec žádat o viza,
nebo cestovat do "jú-es-ej"

25.02.2009 20:56:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí