Unavená (poznávání rozkoše)

Unavená (poznávání rozkoše)

Anotace: Jsou chvíle kdy je nám ouvej a přece i v těchto okamžicích můžeme najít klid a pohodu ...

Sbírka: Vzpomeň, i když mrak je na nebi, Slunce za ním svítí.

Unavená sedím u hrnku zelenýho čaje.
Mrká na mě červeným tulipánem.
Ztuhlá šíje bolí.
Hlava je prázdná.
Jen tiše pozoruji horký dech zelenýho čaje.
Opatrně ho piji
a on se rozlévá blahosklonně mnou.
Teď jsem tu já a hrnek zelenýho čaje.
Pomalu se ochutnáváme a je nám fajn.
Dýchám ho a on zase mě.
Dotýkám se hrnku rty
hrnku který mi ze sebe dává pít
laskáme se navzájem.
Jsem tu já a hrnek zelenýho čaje
a je nám báječně.
Autor Lady L, 25.02.2009
Přečteno 442x
Tipy 4
Poslední tipující: toužím.jít.dál, děda cestovatel, Kapka, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Dýchám ho a on zase mě" ... krásné, myšlenkové, něžné ...

27.02.2009 14:57:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí