Nevolnost

Nevolnost

Anotace: (24.2.2009)

*Svolnost – Rovnost - Sesterství*
Jsem Hledač pravdy,
služebník nesmrtelnosti,
k životu stavím se zády,
zakrňují mé mladé kosti.

Našel jsem svou známku,
prosím jen ať je černá,
nebylo mi to dáno do vínku,
známka je to mnohobarevná.

Jsem andělem v rozbouřeném moři,
taktéž ďáblem v poklidném kraji,
můj oheň již brzy dohoří,
odejdu nebo se dostanu k ráji.

V tomhle světě člověk není
nikde svobodný
Chci zpět, vystoupil jsem
ve špatném vesmíru
Není tu snad člověka,
jenž je mi podobný
Jsem jen záplatou, která
zaplácne bezvýznamnou díru.
*Nevolnost – Ztracenost - Protestanství*
Autor démon zatracení, 27.02.2009
Přečteno 248x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, jedam, lucajda89, Veronikass, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím, něco mi na tom obsahu nesedí ...
ale neumím to přesněji zformulovat :-(
a proto neumím zhodnotit ani celkově básničku

27.02.2009 10:55:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Krásná...

27.02.2009 09:44:00 | Veronikass

Zaujala mě...tipová.

27.02.2009 09:38:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí