Ahoj sluníčko

Ahoj sluníčko

Anotace: když vyjde všechno je najednou hezčí.. i to špatný

Ahoj sluníčko ty víš co po mě můžeš chtít.
Dve hodiny spánku, zdraví na kahánku.
Od Tebe nechat si tvář políbit.

Ahoj paprsku ty znáš co ještě umím dát.
Špatné je když leje, uvnitř v duši zle je.
A jak se objevíš teprve jít usínat.

Ahoj živote ty umíš semnou zamávat.
Komu z nás se libí, dělat stejné chyby.
A přesto tě mít tak strašně rád.
Autor Trawnikar, 27.02.2009
Přečteno 327x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, BLUE-from-the-NIGHT, kikis, Markéta Hl., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)
teď mi tvoje sluníčková
znovu ulahodila

12.06.2009 22:31:00 | Romana Šamanka Ladyloba

dobré ránko a sladké ...
(alespoň nachvíli)
ať ti je slunečno i za víčky
až bude zase chmurno,
tak si třeba zapal svíčky ...
to jsou taky takové malé sluníčka

27.02.2009 10:03:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí