Kus pro cirkus

Kus pro cirkus

Anotace: ...

Tatatatatatatatatatatatatatatatatatata...

Cválá kůň
kolem dokola
v cirkuse
a opička s fezem
mlátí do bubnu
hlava nehlava.

A jinde
jiné opičky
s chechtavými úsměvy
válí slunce.

Roluje se strašně snadno,
jen se při tom upatlají tlapky.

A jinde
jiní koně
žerou cukr.

/napsáno za zvuků slisovaného pozounu/
Autor voedor, 27.02.2009
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., enigman, kikis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zní mi to zajímavě... nemám ráda, když koně trpí... a nejen oni.

01.03.2009 19:04:00 | NikitaNikaT.

tatatatata...

28.02.2009 00:32:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí