Přizdisráč

Přizdisráč

Anotace: trochu z jiného soudku...

V očích zatlačím pláč,
hezky zvesela, zpříma
sednu za počítač,
pečlivě navolím fonty;
píšu - pro tebe snad -
už tě to nezajímá...
Mám to do koše dát?
Stoupnout si do jiný fronty ?

Jenže já jsem
zavilej hráč,
žádná maketa z krámu,
žádnej přizdisráč
a v hlavě nenosím slámu.
A že jsem sám sobě kat,
když hlavu pro tebe ztrácím...?
Snad si jen na život zkoušíme hrát...

Jak s náma bude to dál ?
Co bude s životem páru,
kterej za něco stál ?
Těžko vracet se zpátky.
Proč se za něčím hnát
a tlačit společnou káru?
Proč ti pořád mám psát,
učit se číst mezi řádky…?

Klidně si, dítě,
na pilu tlač.
Nejsem šašek a blázen,
žádnej přizdisráč.
Vědomě spěju k svý zkáze
tím, že tě mám ještě rád,
tím, že se vznáším jak ptáci
a děsím se, kdy přijde pád.
Autor milancholik, 27.02.2009
Přečteno 352x
Tipy 12
Poslední tipující: ziriant, Holis, labuť, Maro Deives, ota.pé, Norma, Romana Šamanka Ladyloba, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nazývat věci pr(a)vými jmény není hřích***

27.02.2009 23:21:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí