Básníkovi

Básníkovi

Anotace: vyznání, povzbuzení - dávnému kamarádovi - ale nejen jemu - všem, kdo píšou a dávají do toho kus sebe

Tvé verše jsou jak dravá řeka,
strhují do hlubiny snění.
Čtu je poprvé, podruhé, podesáté,
u mě nedojdou zapomnění.
Vím, jsou určeny tvým láskám.
Prozradí o Tobě mnoho.
Možná to znám,
je to smutek a touha,
lítost, že něco skončilo,
snaha udržet v paměti
co možná nejvíce detailů.
Je to jak příval letního deště,
krásná slabost,
kdy chceš křičet "ještě"!
Víš, že nejkrásnější jsou právě
chvíle, co se nevrací.
Rychle je zvěčni, namaluj, zapiš,
nebo se poztrácí
jak roztržená šňůra perel v trávě.
Autor Norma, 28.02.2009
Přečteno 360x
Tipy 22
Poslední tipující: Tacca, kikis, jita.1965, BArBArKO, 5thelement, enigman, Zasr. romantik, hanele m., WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásně vypsaná pravda ST!

05.03.2009 23:27:00 | jita.1965

kolik je basniku,víš to,já né

01.03.2009 16:17:00 | Radek.oslov.Šafárik

...St!

28.02.2009 17:22:00 | Kapka

Moc se mi líbí.

28.02.2009 07:12:00 | labuť

Mapsala jsi basen velmi krasne.

28.02.2009 00:23:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí