Loďka

Loďka

Anotace: blablabla

to co chci vyjádřit
bylo už vyjádřeno
to co necítím, bylo už necítěno
to co nejsem, už nebylo byto

už kdysi byl někdo, jehož báseň byla bez obrazů
už teď je okamžik, který už teď byl
už je věčnost, už je to, co je vždy, vždy bylo to,
co už je, vždy je to, co je vždy, vždy bylo vždy, vždy bude vždy,
vždy je vždy

už byl někdo, kdysi, kdo utíkal před básní
už byl ludmil, já, na loďce s plachtami přes oči
už byl neurobeat v pokoji, ve čtyřech améliiných stěnách
už byla lepitlapka, tisknoucí hoboj k rtům
už byl kávový poutník,
už jsme byli my, už jsme stačili zemřít a znovu se zrodit -
už neexistujeme tak, jak existujeme
neboť existujeme jen tak, jak neexistujeme -
už plynul čas
Autor ludmil, 28.02.2009
Přečteno 278x
Tipy 12
Poslední tipující: Koskenkorva, drsnosrstej kokršpaněl, Markéta Hl., Já Esther Ruth, Romana Šamanka Ladyloba, visla, gentoo
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tohle je skvělý, fakt že jo!
bezchybnost

04.06.2009 17:57:00 | drsnosrstej kokršpaněl

fakt dobrý

05.03.2009 23:49:00 | Markéta Hl.

ano, pán pode mnou ráčí míti pravdu. vždyť toto je geniální. achjo.

04.03.2009 23:11:00 | Já Esther Ruth

tohle je dobrý, chlape:-)) ta první sloka...to je ono...Stejně jsi jeden z nejlepších básníků nejen na literu:-))...Máš talent.

01.03.2009 00:55:00 | gentoo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí