Nikdy nebudu

Nikdy nebudu

Anotace: prostě takováhle nikdy nebudu tak si to uvědom a táhni ke všem čertům...

nikdy nebudu hloupou blondýnkou,
nikdy nebudu růžovou bárbínkou,
nikdy nebudu tvojí ozdoubou
na Egu,
co si potřebuješ zvednout
veru?
nikdy nebudu Paris Hilton,
nikdy nebudu mít pusu z botoxu,
nebudu si rvát na prsa sillicon
nikdy neroztáhnu nohy po první lajně koksu

nikdy se nebudu hihňat jak slípka
nikdy se mi nedostaneš mezi moje lítka
jenom hloupým slovem a to je láska
který proneseš hned jak do mě kopneš druhýho panáka
Nebudu se tvářit že je mi všechno fuk
nebudu se urážet že nejseš můj kluk
nebudu se oblíkat jako hloupá dilinka
a nebudu na záchůdek chodit LULINKAT

Klidně si u prostřed pařby odejdu
tvoje pozvání do auta s klidem zamítnu
já totiž nedám hned tak každýmu úsměvu
a spíš než jít s tebou bych radši vyklízela suchou latrýnu

Takže běž někam dál u mě se popálíš
mí tělo by chtělo hořet ale ty mu překážíš
Nikdy nebudu tou co ošukáš jen
a máš velkej problem jestli TOHLE je tvůj sen...
Autor CubbaLibbre, 28.02.2009
Přečteno 519x
Tipy 4
Poslední tipující: Piitulka, Rolnička, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí