zapomenuá

zapomenuá

Anotace: člověk našel kus sebe o mnoho let později. hnijící bytost. zoufalství. úzkost.

Anděl volá tvoje jméno.
nic neslyším
Zoufalost mé mysli
je mi nepříjemná.

Rozprostírám svou negativitu
do všech rovin bytí.
Lidé okolo mě smutní,
můžu se jen cynicky zasmát.

Jsou to hnusní parchanti.
Lidská rasa hnije v ráji.
Až se rozpadne poslední kost,
má spokojenost
bude dokonalá.

Nenávist je velká.
Roste s každým smutkem.
Dokážu skopat nevinné zvíře,
zabít narozené dítě.

Každá minuta mého života je horší.
lidé se mě bojí,
matka už nenaléhá.
všichni utíkají.

Posraný život,
radši chcípnout.
láska není,
bůh je mrtvý.

je nic.
hnus ze života.
Autor Xaviel, 28.02.2009
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí