Blues o...

Blues o...

Anotace: Když jsem ho včera potkal,tak jsem nevěřil,včera život,dneska stín.

Chodí po ulici
dá to práci
najít popelnici
kde najde zbytky
ztracených snů
život na té cestě
je tak vratký
ty křičíš:"ještě
ještě chceš žít
zas z té lahve pít
ještě tisic dalších dnů
provázet tě bez lhaní
a bez ptaní
budeš si čísla domu plést
svuj uděl dál si nést
torna plná začátků
príběh bez konců
"Kde budeš dnes spát"?
na tom vlastně nezáleží
nemusíš se o svět bát
kdo tě spatří neuvěří
že včera hledal naději
všechny sny se ztrácejí
svět stárne,u nohou ti neleží
jen běž
chceš z láhve pít
a potom
CHodit ulicí...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 01.03.2009
Přečteno 281x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Dota Slunská, zlomeny srdce, Psavec, Kapka, Mbonita, Zasr. romantik, Vlk v rouše, labuť, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímná...*:)

24.02.2010 15:12:00 | PIPSQUEAK

působivá

11.03.2009 21:49:00 | okousaná od světlušek

Věrohodně zpracováno, má skutečnou atmosféru. I o takových věcech je dobré psát.

02.03.2009 11:20:00 | Dota Slunská

tak smutne pravdivé

02.03.2009 01:56:00 | zlomeny srdce

...píšu ti vzkaz

01.03.2009 11:20:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí