Černé růže mám nejradši

Černé růže mám nejradši

Anotace: Pro černé růže mám zkrátka slabost :)

Neustále mi dáváš růže rudé,
ze kterých mi jen malá radost zbude.
Říkám ti přece, můj nejdražší,
že jen černé růže mám nejradši.

Protože černou barvu mám nejraději,
tak i růže, které dostávám, jen černé být smějí.
Černá - neboť mi tato barva sluší
a navíc se hodí k mé duši.

Vždyť rudé růže dostává každá druhá
a já nechci být jen jedna z mnoha!
Proto jsou mi tyto květiny nejdražší mezi všemi
a až zemřu, černé růže na hrob položte mi.
Autor Charibeja, 02.03.2009
Přečteno 277x
Tipy 11
Poslední tipující: Adeleide Gregory, Hedvika, E., Roxan, Bloodmoon, Markéta Hl., Juraj Hrom, lucajda89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí