Odpovědi se nedočkám

Odpovědi se nedočkám

Anotace: Hodně stará, už ani nevim, snad to měla být píseň.

Žádná holka žádná
mi nechce dát šanci
kašle na mě kašle
ta co jsem jí měl rád

Žádná holka mi nepoví
lásko pojď ke mě blíž
jsem zas sám a otvírám lahvový
a vím co se bude dít

Proč se mi štěstí vyhejbá
proč kdo je věrnej umírá
na všechno jsem zase sám
co bude dál sebe se ptám
obavu a strach mám
a odpovědi tý se nikdy nedočkám

Snad jsem toho nechtěl moc
nechat téct vodu postavit most
chtěl jsem jasnou cestu mít.
Autor Jarin Kalin, 02.03.2009
Přečteno 393x
Tipy 4
Poslední tipující: Kalicka.ja, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I jako píseň dobrý.

02.03.2009 14:47:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí