V kavárně

V kavárně

Anotace: Hledám, ale nenacházím... Trošku laciné.

Sedím v kavárně u stolu
a piji kafe
dívám se na dívku co pije kofolu
a s jinou dívkou blafe
chodí sem spolu

Já chodím sám
jsem totiž sám
ony dvě jsou spolu
to se ale maj

Jak dlouho se asi znaj?
nevím
na to se jich nezeptám
sednu-li si k nim ke stolu nebudu sám
teď váhám

Dopil jsem kafe
již to nemá cenu
půjdu zpátky na ulici
třeba tam najdu svou ženu.
Autor Jarin Kalin, 03.03.2009
Přečteno 289x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, ona, Mbonita, Spadlá z nebe, WAYWARD, 5thelement, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... to by chtělo trošku více smělosti ;-)

04.03.2009 08:06:00 | ona

...zvláštní,dobré,působivé ST

03.03.2009 23:08:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí