Takže je konec?

Takže je konec?

Anotace: ................................................................................................................

Takže je konec? Má lásko jediná,,
konec všech plánů a marných nadějí?
Už nebude nic? Nepůjdem´ ruku v ruce
přitisklí k sobě, rozkvetlou alejí?

Kde první polibek jsem kdysi dostal,
kdes říkala, že umíš a dáš i víc.
Kde koleje končí a Slunce zapadá,
chtěl bych Ti toho tolik říct.

Ta mince pro štěstí, co měla nás chránit
a lásku a smysl našim dnům dát,
je chladná jak led, je sama bez té Tvé,
snad aspoň ta Tvá bude Tě hřát.

Natrhám fialky, ty nevinné jemné květy,
doma mi ve váze v mých slzách porostou.
Kašlu už na všechno...na příští světy...
s Tebou jsem toužil být...staň se mou nevěstou...

Napsal bych toho víc, však nezbylo nic.
Jen srdce a hlava prázdná. Černá noc.
Miluju, miluju, miluju Tebe,
miluju, miluju, miluju moc.

4.3.2009
Autor miroslaF, 04.03.2009
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: MášaM, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je mi to ľúto..:(

04.03.2009 13:49:00 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí