Bílá smrt

Bílá smrt

Anotace: Žádná není

Spadla vločka,
za ní další...
Spadla vločka,
za ní další...
Padaly vločky,
na zem kde usínaly.

Padaly vločky
padaly tiše.
Padaly na mě,
na toho kdo tu píše.

Bílá zář
a bílá zášť.
Bílá tvář
a bílý plášť.

Nedávej mi vína pít.
Vždyť už přeci usínám.
Nedávej mi vína pít,
pohár krví přetéká.

Zavírám oči,
už nemám dost sil!
Padám do nicoty.
Zemřelo všechno,pro co jem kdy žil!

K smrti se tu přimykám.
Naposledy promlouvám
Oči naposledy otvírám.
Naposledy usínám.

Bílá zář
a bílá zášť.
Bílá tvář
a rudý plášť.

Spadla vločka
za ní další...
Spadla vločka
za ní další...
Padaly vločky
na zem,kde do ruda se zbarvily.
Autor raconteur, 04.03.2009
Přečteno 516x
Tipy 5
Poslední tipující: Tracy Beakerová, kikis, lucajda89, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je zajímavá, obzvlášť se mi líbí části s vločkami. :-)

16.03.2009 22:33:00 | Tracy Beakerová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí