Sklenice vína

Sklenice vína

Anotace: anotaceler

/Praskla žárovka,kolem je šero./

Sklenice vína plná je
křištálové srdce naprasklo
v odrazu
zrcadlovém

...

Otisky rtů na upitém skle
křišťálové srdce se rozbilo
v dlaních
bledých

...

Sklenice vína prázdná je
křišťálové city slepuji
z kousků
poztrácených

/Prasklá je žárovka,kolem je tma./
Autor Human Shadow, 04.03.2009
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: Vlk v rouše, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí