MILOSTNÁ

MILOSTNÁ

Anotace: :)

Povíme si?
povíme si někdy, proč lhaní nebolí?

když pro dotek by zemřel svět
a slovo ztrhlo by teď nebe

Vždyť Ty chceš mě
a já zas Tebe

tak proč teď oba mlčíme?

jen kámen rozbil by tu chvíli
kdy v tváři ticho
bouře v srdcích

očima se zavážeme na věčnost
Autor Lasska, 04.03.2009
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: Lilly Lightová, yourqueen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné---tip!

17.03.2009 19:19:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí