Znovuzrození

Znovuzrození

Anotace: báseň ze starší doby

Když padá hvězda, smíme si něco přát,
ale o tomhle si mohu nechat pouze zdát.
Již jsem ztratila víru ve hvězdné nebe,
jelikož je lepší věřit v sama sebe.
Je lepší stát se duší samotnou,
než duší ztroskotance, zmatenou...
A proto radši sama zůstanu,
než na samé dno chodidly dostanu.
Autor boomslang, 05.03.2009
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělý,ano...všechno hledat v sobě...:)

13.03.2009 13:23:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí