Lásko,... píšu Ti a je tu hnusně

Lásko,... píšu Ti a je tu hnusně

Anotace: vojenským lékařem v Afgánistánu

Horkým pískem prosévají krev
Svoboda má i jiné jméno
nebyla pokřtěna v kostele
Muži v uniformách
bojují
Odhoďte ty černý šátky
tady se bude válčit
tady bude svoboda

Tobě teď začínají prázdniny
A určitě máš spoustu přátel
a obdivovatelů

Vzpomeň si prosím taky trochu na mě
víš neumím Ti zatím říct jestli někdy
bude někde demokracie
a jestli se tu za ni vlastně bojuje
ani jestli ty boje skončí
jedno vím ale jistě

nemusím se už
vrátit
zpátky
...

nevím
jestli Ti poštou nepřijde jen oznámení
že už mě neuvidíš
ano jen oznámení
a bílá rakev
válečného hrdiny

a všechno to co jsem nestihl
dospat
v Tvé náručí

na rakvi květiny toho co se
poroučí

nevím

snad jen jedno říkat nemusím
jsi chytrá Moc!
to si domyslíš sama
bylo by hloupé psát to v každé větě
protože víš sama že se to ani do dopisu
nevejde
musel bych být spisovatel

Už Ti určitě začínají prázdniny

Nečekej na mě s večeří
možná už se nevrátím
Autor Jasmin de Paris, 05.03.2009
Přečteno 289x
Tipy 24
Poslední tipující: Renatka, Holis, teranosaur, labuť, enigman, Kristine Clary-Aldringen, Mbonita, Marfuša, Radek.oslov.Šafárik, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

bojuj, stojí to za to - asi jsem kromobyčejně blbá, ale v koutku duše pořád doufám, že se společnost aspoň trochu změní...
(A roboti píši XZR a já vůbec netuším, co tím ksakru myslí - asi Zetor - z Merkuru. Wow, já jsem na něco přišla!)

06.03.2009 19:28:00 | teranosaur

wuaw - nárez

05.03.2009 17:11:00 | Romana Šamanka Ladyloba

hmm tak teda, až se mi rozbušilo srdíčko

05.03.2009 16:01:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí