Báseň do školy

Báseň do školy

Anotace: ...musela být vázaná...nic mě nenapadalo...takže protestní...

Přeskočit přes potok,
to by šlo lehce,
ať blázen nebo cvok
domů se nechce...

Vymyslet rýmů pár
do notesu tady,
první pád, singulár
mít svoje vnady.

Napíšu básničku
tak jak si přejete,
zavážu tkaničku,
víno je rozlité,
se slovy kupředu
báseň se zmítá
"Co bude k obědu?"
súsedka sa pítá...

Básničku do školy
napíšu kratičkou,
domácí úkoly
zavážu tkaničkou...
Autor voedor, 05.03.2009
Přečteno 3531x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí