Dárek

Dárek

Anotace: jen smutek zbyl...

Dárek od Tebe má barvu zelenou,
v ruce mě hřeje a píše krásně.
Kdybych tak mohl Ti, má lásko jediná,
tou propiskou na kůži v noci psát básně.

Myšlenky na syna, co měl by mé jméno,
myšlenky na dceru, co měla by Tvé...
Nenech je vyhasnout, splň si svá přání.
Chci Ti dát všechno! Neboj se, ber!

Snění je bolestné, co bylo by, "kdyby"...,
za všechno v životě platit se musí.
Ale to, že tu jsem bez Tebe
trhá mi srdce na malé kusy.

Svátek mám a v očích lesk,
však nejsou to slzy z nějaké radosti.
Přání mám, co splnit mi nejde,
dělám si o Tebe, o nás dva, starosti.

Starosti, co bude dál...
jestli Tě, někdy, snad brzy zas, uvidím?
Víš, slíbím Ti cokoliv a to pak splním,
ale že půjdu dál, bez Tebe, tak to Ti neslíbím.

6.3.2009
Autor miroslaF, 06.03.2009
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: MášaM, maliska, Květka Š., Norma, Markéta Hl., Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez lásky sa ťažko veru žije..:(

09.03.2009 21:02:00 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí