vrah

vrah

Anotace: ,,

Čepel mýho nože
nocí se třpytí
v nápřahu
u tvýho lože
hledám odvahu
..zabodnout

Jak malíř na plátně
obarvím peřiny
nezní to úchvatně?
i místní noviny
to jistě ocení

nic proti focení
do místní rubriky
jen pevným úchopem
ztlumíš ty výkřiky
oči co prosí
nohy co kopají
do prázdna cosi
chtějí říct potají
znamení,stopu,pach
že v tmách jsem vrah.

Čepel mýho nože
je konec bolení
až kolem řeknou bože!
prohnou se v koleni
...tak to je zděšení.

Slovo co rezonuje
od márnic dveří
a bere za kliku
když se šeří
a kdo ví?
koho z vás navštíví(m)
a vlas mu zakřiví(m).
Autor zenge, 06.03.2009
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: Zasr. romantik, JohnyS, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

supertip...:-)

06.03.2009 16:24:00 | JohnyS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí