Bolest

Bolest

Anotace: ...

Je stále se mnou, ve dne i v noci
jsem na prahu čisté bezmoci

Nevím jak na ní
útočila jsem už kdejakou zbraní

Nic nepomáhá
a mně ten boj už zmáhá...

Je to prostě nekonečná horská dráha
kde jezdím pořád dokola...

... a ještě dlouho budu...
Autor hezule, 06.03.2009
Přečteno 284x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, el viento, maranika, vodnař, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí