Pod obraz

Pod obraz

Anotace: Pod obraz

Pod obrazem krásné ženy
se až k slzám dojímám,
připadám si jak zatracený,
když láhev vodky objímám.

Nechala jsi mě na holičkách
stát uprostřed temnoty,
každý večer teď při svíčkách
plaším stíny samoty.

Osud zřejmě neměl zbytí,
když uštědřil mi lekci,
na tvém hrobě vadne kvítí,
já už tam chodit nechci.

Život dávno pozbyl ceny,
v očích prázdna odraz,
pod obrazem svojí ženy
jsem zpitý pod obraz.
Autor petříček, 06.03.2009
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: Charibeja, Zdenek, Nergal, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dle mého gusta.

04.05.2009 20:35:00 | Zdenek

hodne smutna...

06.03.2009 19:25:00 | Nergal

Smutná,ale i to k životu patří,já to vím ...

06.03.2009 18:04:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí