Můzy ty se neperou

Můzy ty se neperou

Anotace: o můze...

Můzy ty se neperou,déšť stéká na okna
poezii povídá anděl co se pravě rozbrečel
nas slovem láska,ktérá křičela na vzpomínky
máš v mozku naději,a stracený zlo
srdce co zebe
na chvíli lásky co zakříčí,spiklenci něhy
ustřihnutá naděje,přival krásných slibů
krásné naděje a nová víra
chtít žít,a volat na rosvícená okna
co jen je zžírá
co tiše prosí
o trochu citu
která se ztrácí v proudu času
můzy snašejí se na ulici,každý mlčí
neříkej že neumíš snit
slova někdy nestačí
v nás nové písně musí znít
dívej se,ticho tě provází
a nové hvězdy pravě výchází
Můzy ty se neperou
Autor Radek.oslov.Šafárik, 07.03.2009
Přečteno 322x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Markéta Hl., kikis, Mbonita, strašidýlko-střapatý, Juraj Hrom, lucajda89, Zasr. romantik, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi...*:)

25.02.2010 16:15:00 | PIPSQUEAK

můzy jsou rozumné:o)

07.03.2009 19:51:00 | kikis

hezke

07.03.2009 16:21:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí