Smějte se mi

Smějte se mi

Anotace: "Člověk není zodpovědný pouze za ty věci, které v životě udělal. Ale i za ty věci, které neudělal..."

Dnes je doba podivná,
kurvy, chlast a hulení.
Zodpovědnost? Kdo ji má?
Akce, dýmka, svádění...

Tak mi všichni promiňte,
že jsem tak děsně upjatý.
Že pracuju pro své cíle
Rodina, dům, já a Ty...

Ale to se dneska nenosí,
zábava je přednější.
Život počká, nevěříte?
Vždyť je pořád všednější...

Jenom se mi smějte,
na truc budu abstinent.
Na pracáku? Tam se mějte,
Už Vás čeká PROVIDENT...

Až pochopíte co je život,
vy ožralí chudáci.
Jachta, doutník, gin a pivo.
Budu z Vás mít legraci...
Autor Sigurd II., 08.03.2009
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Ahimsa, ejwo, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mosím si dat panáka :)

07.04.2009 15:23:00 | Ahimsa

Nesměju se, jen usmívám a tvá slova v hlavě mám.

08.03.2009 23:36:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí