Hlédám ten stín

Hlédám ten stín

Hledám ten stín,co dávno ve mně zbyl
já se ptal,jsou chvíle,kdy jsem poslem zpráv
toulám se dál,jsem stín
toulám se,neodpovím
hledám svou tvář,kdo už je takový
tak se dívej
když neznám
smysl těch slov
Hledám ten stín,co davno ve mně zbyl
pochopil jsem a slzy utíral
kde jsem se strácel,a kde si žil
vzpominal
stín který navždy Pochopil
Autor Radek.oslov.Šafárik, 09.03.2009
Přečteno 252x
Tipy 9
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, PIPSQUEAK, Norma, lucajda89, labuť, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, ale i přesto se mi líbí...*:)

25.02.2010 16:22:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí