Zmateně

Zmateně

Anotace: ... poletující a umírající ve vteřině.

Jako mystický strach
proplouvající pod rohožkou
s neklidem ve strhané tváři
a pocuchanými vlasy lituju,
že dnes poprvé křičím,
jak moc tě potřebuji

Jako nepotřebná hračka
zapomenutá v krabici
zpod zaprášených radostí a
polozaschlých dětských slz
smutně šeptám všem stínům,
že se dnes v noci poprvé
a naposledy zmateně modlím,
abych byl ten opravdu jediný,
kterého schováš v náruči.
Autor fiXXXer, 09.03.2009
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už aj prolog je básnička mrňavá - líbí se mi - nejvíc tohle

...zpod zaprášených radostí a
polozaschlých dětských slz
smutně šeptám všem stínům...

09.04.2009 10:19:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí