Papíroví andělé

Papíroví andělé

Anotace: tak jinak no... vytištění na čtverečku asi 1x1 cm ;)

Barevná křídla do noci září
ráno je sklidí krásní cestáři -
fosforky s hvězdou na čele.
Přilétli papíroví andělé.

Děti jim z helmy daly dvě křídla
tak, jak se v nějaké písničce zpívá,
pustily anděly do oblak
a slunce spálilo je v prach.

Ale ta chvíle za letu,
ta ohromí nejen poetu,
ale i obyčejné lidi
co po kousku štěstí slídí.

To štěstí v čtverečku papíru znaj
pod jazyk nechaj ho na noc.
Milují Lucy in the sky
jo a ještě with diamonds.

Tak se tam potkají,
Lucka a andělé,
vůbec se neznají,
jen líbaj se vesele.

Trhají prášky
papírová křídla
andělé - vážky
a Lucky - šídla.

A ráno smetou je pod chodník
a ten kdo obstál je podvodník...
Autor Ell19, 09.03.2009
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Norma, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lucy in the sky with dimonds, je fakt pecka, která mi v uších dobře raší! :o)

20.03.2009 19:11:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí