Bylo a teď

Bylo a teď

Anotace: V češtině nám dala učitelka tyhle slova:telefon,krb,svetr,uhlí,sníh A my jsme měli s nimi něco vymyslet.Já jsem vymyslela toto...

Telefon dozněl
Uhlí nikdo netěžil
Sníh už dlouho nepadal
V krbu oheň nehořel
Svetr všichni odložil

Telefon zvedá ruka cizí
Uhlí teží ruka vílí
Sníh tál pod rukou mocí
Krb rozzářily ohnivé ruky
Svetr všichni rukou v zimně oblékají
Autor bettuš, 10.03.2009
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí