Poslední den

Poslední den

Anotace: Pro mou lásku. Sbohem

Kdybych měl prožít poslední den
a překvapen časem, co zbývá mi jen,
přišel bych až k tobě, pohlédl do očí,
nemoc, co útočí, by byla jen sen.
Horečkou ničen, hledím ti do nitra,
vůbec mi nevadí, že nespatřím už jitra.

Poslední hodiny, chci být u tebe,
už to přichází, otvírá se mi nebe.
ještě jeden pohled na tvou krásu,
pak nelituji, tak krátkého času
Autor hitaschi, 10.03.2009
Přečteno 367x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Quigleika, Faist, kikis, Kars, Kapka, Jackie Decker, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavně neblázni, vydrž, mám pro tebe místo a řešení v mojí poslední básničce

11.03.2009 13:23:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí