Život - komedie..

Život - komedie..

Anotace: .

Život, to je krátká komedie
je to pavučina protkaná ironii
nasáklá vůní absurdity-
snové bdění Mon Dieu.

Pln infantilních zítřků
a hrdinských včerejšků.
Na oko tak hedvábných
a jako čepel ostrých uvnitř.

Je to bludiště a my krysy,
hledajíc kousku sýra,
co chutná jako paradox
a východem je naše víra.

Víra, co nám dává sil
a pocit svobody - snad křídla
poskládat mozaiku štěstí,
nalézt náš správný cíl.
Autor Roger, 10.03.2009
Přečteno 272x
Tipy 12
Poslední tipující: Mounkey, Holis, Agniezka, Lota, kikis, 6thSun, labuť, jedam
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten konec je výbornej

12.03.2009 22:02:00 | Agniezka

...změnila bych nás raději na myšky...krysy nemám ráda... :-)))

11.03.2009 21:03:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí