Stesk

Stesk

Anotace: Co dodat...

Tápe po světě srdíčko moje
chodí tam a zpátky
nemá žádný hezký den
ani žádné svátky

Nemá nic, pro co by se smálo
protože je tady samo
a to je míň, než málo
proto stále teskní
a samo pláče tiše
protože je bez Tebe
bez Tvé plné číše
ze které vždy rádo pilo
a proto se i smálo
a teď nemám vůbec nic
co by za to stálo
Autor mimi1000, 10.03.2009
Přečteno 255x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., LadyCat, Seanko, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tvé srdénko to znovu nande, uvdidíš, zase láskou ožije a bude silno bít.

15.03.2009 21:05:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí