Sloboda života

Sloboda života

Anotace: napísana zo vzdoru, z hnevu...

moja izba
je ako väzenská cela
v ktorej nemôžem robiť
čo by som naozaj chcela

zákaz
príkaz
zvýšený hlas

dokedy
budú rodičia
ovplyvňovať nás?

tak prečo
nemôžem slobodne
dýchať a mať úmpev na perách

tak prečo
musíš stále kričať
a stáť vo dverách?

neberte mi tých,
ktorých mám navždy
zapísaných v srdci

tak si nahnevaná...
no a čo, buď si...

ja mám tiež svoje problémy,
svoj plač a svoj vzlyk

nikto však nepočuje moje
volanie o pomoc,
pretože je tu stále krik.

Nikto sa neobzrie,
nikto ti nepovie ani dve slová
a zúfalosť ma k sebe volá.

Nedovolím,
aby ste mi ukradli chlapca
ktorý ma má rád,
nedovolím,
aby ma kvôli vám
opustil každý kamarát.

Chcem len jedno...
slobodu a trošku dôvery
nič som zlé neurobila
tak prečo mi nik neverí?
Autor Mišiačik, 11.03.2009
Přečteno 237x
Tipy 16
Poslední tipující: Giginka, NikitaNikaT., poustevník Jirka, Sleepwalker, Paulín, kikis, Kapka, WAYWARD, zlomeny srdce
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST!připadá mi to jako výkřik...ta básnička je plná citů..ať kladných či záporných...úplně mi píšeš z duše!!=)

04.05.2009 12:49:00 | Giginka

rodicia chcu detom dobre,aj ked to tak vzdy nevyjde

12.03.2009 19:41:00 | Terulienka

...za ST

11.03.2009 10:51:00 | WAYWARD

budeš prekvapená, ale rodičia ťa budú ovplyvňovať celý život, aj keď budeš ďaleko od nich, aj keď už nebudú ...
to, čo ti dali-dobré aj zlé si ponesieš so sebou celým životom

11.03.2009 10:43:00 | zlomeny srdce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí