Nemusel

Nemusel

Anotace: Když zlo v nás přebývá

Ze strmého kopce padá tělo,
nikdo neví, jestli se mu chtělo.
Byl to člověk, byl to muž,
proč měl v těle zapíchnutý nůž?

Padal a padal,
větev, strom a kámen,
není proč se strachovat,
stejně je s ním amen.

Možná byl dobrý,
možná byl zlý.
Však proč by teď byl mrtvý,
když je nevinný.

Každý už ví,
že svého času,
snažil se zničit
všechnu krásu..

Jeho poslední slova:
-Už jsem s jinou-
Teď už někde leží
i se svou vinou.
Autor hitaschi, 11.03.2009
Přečteno 359x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Quigleika, kikis, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý! Jdu na další Tvoje kusy:-)

11.03.2009 17:23:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí