Potlesk panu Wolfgangovi

Potlesk panu Wolfgangovi

Anotace: ...

Sbírka: Odlesky

Má osoba polehává posedává,
napůl spí a napůl vymýšlí teorie,
kdesi zní tichý nenaladěný klavír,
piano, decrescendo...

Qui tolis Abrahae promisisti
zaječí upípané hlásky školního sboru
a na protest proti všem sborníkům
bych vzala kytaru a hrála pořád dál
šuvadidap...

Kvantová zrcadla rozdělila realitu,
v té mé se krčím u nosného pilíře
a tma se šíří zpoza oken chrámu
a světlo stoupá vzhůru /alespoň u Mozarta/...

A nakonec ty lkavé hlasy ustanou
a Pepa v lavici konečně smekl klobouk
a moje šuvadidap se vtělilo
v potlesk panu Wolfgangovi...

Zázrak v chrámu
jak od Váchala...
Autor voedor, 11.03.2009
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, enigman, Tacca, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí