Fuck off epistéme...

Fuck off epistéme...

Anotace: ... jedna rýmovačka z hodiny filozofie... fakt nevim jak a kam se mý myšlenky v tý druhý sloce zvrhly, ale fakt nejsem upír ;-)

Vše má svý ruby a líce
(pro zachování harmonie světa)
proto se slunce tak liší vod měsíce
(idyž i zde se vede debata mnohaletá)
... mě ale nejde o pravdu , poznání či vědu
jen vo to jak snadno de dostat se k ledu...

... Nejhorší je, že ni v nejmenším duše skrytu
již nevnímám vokolní realitu
žiji životem časového strádání
stále ve strachu... Blíží se svítání?!
přežívám ve světě zrcadlení
snažim se bdít.... a sním vo snění
nic nenahání mi hrůzu víc
než otočný cíl slunečnic...
a nic nemiluju... nad měsíc...
Autor Absinthe Banshee, 12.03.2009
Přečteno 249x
Tipy 7
Poslední tipující: E., Myghael - the Lord of Absurdity, Gamiani, Sleepwalker, losscar, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné počtení, příliv inspirace a zamyšlení

16.03.2009 15:25:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí