Slečna v bílém

Slečna v bílém

Anotace: Nevěděl jsem kam jí zařadit, tak snad nakonec jsem se trochu trefil

Němá bílá a podmáčená
pod cáry šatů pohled vyzáblého těla
ve tváři slova měla, ač němá byla

Zašlý lesk očí a zašedlé vlasy
poprasklé rty v troskách své krásy
a na kůži vrásy jak od ledovců

Ospalky v očích kde došli jí slzy
jak smrt bez života kráčí
jak naděj bez naděje
neplač děvče, svět se směje
Autor Zeldar, 13.03.2009
Přečteno 321x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Sladkalu, Holis, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí