Lásko nemáš zač

Lásko nemáš zač

Anotace: asi sem dobře nevyjádřila pocity,je to dlouho co jsem něco napsala.

Tvé oči a tvá slova,
tolik bych se tě chtěla dotýkat znova a znova.
Teplá krev a nůž v ruce,
otočilo se to tolik prudce.
Milujeme se a zraňujeme,
žijeme a umíráme.
Jsme oba nocí,oba denem,
co chceš to si ze mě vem.
Bludný kruh a hluboká propast,
nevím,zda by nebylo lepší tu šanci propást.
Nechci tě dostat ale z halvy ven,
jsi můj svět a já se topím v něm.
Láska už není smích ale pláč,
já ti děkuju a ty mi říkáš"Lásko nemáš zač."
Autor ANT, 13.03.2009
Přečteno 330x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, 4LJFilip, Tomikk, Radek.oslov.Šafárik, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, bez nápadu na přezdívku...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně od srdce...

24.11.2009 09:06:00 | Tomikk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí