Neplač

Neplač

Anotace: je na čase utřít slzy....

Neplač , utři slzy
To, co trápí tě
Již skončí brzy.

Kupředu se dívej,
Rozkvétá květina,
Víc se usmívej
Za ní kvete druhá.

Mysli na to
Čeho dosáhnout chceš
Kašli na všechno to..
A hned rozkveteš

…Jak ta květina.
Autor Štířice, 13.03.2009
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Barpob
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí